STAJ DOSYASI TESLİM TARİHLERİ

2017 yılı yaz döneminde stajını yapacak öğrencilerimizin staj dosyalarını, dilekçelerini ve ilgili belgelerini staj koordinatörlerine teslim tarihleri aşağıdaki gibidir.

• Mezun Durumdaki Öğrencilerimiz Aşağıdaki Günde Teslim Etmelidir:

25 Ağustos 2017 Cuma günü saat 16:00'a kadar.

• Öğrenimni Devam Eden Öğrencilerimiz Aşağıdaki Tarih Aralığında Teslim Etmelidir:

18 Eylül 2017 - 22 Eylül 2017

1. Yukarıdaki gün ve tarih aralığına uyulması zorunludur.
  2. MUTLAKA OKUYUNUZ! Tıklayınız...
  3. Stajınızla ilgili konularda staj koordinatörünüzle görüşünüz.
  4. Staj dosyasının, dilekçesinin ve ilgili belgelerin staj yapan öğrencilerimiz tarafından şahsen teslim edilmesi gerekmektedir.

Staj Koordinatörleri

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı                        Öğr. Gör. Adnan ŞİMŞEK

Bankacılık ve Sigortacılık Programı                           Öğr.Gör. Mehmet ÖKSÜZ

İşletme Yönetimi Programı                                        Öğr. Gör. Mesut YÜCESAN