Zorunlu Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Hk.

20.08.2020 tarih ve 18/07 nolu Üniversitemiz Senato kararı ile kabul edilen; 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Takviminde yer alan Üniversitemiz 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı yeni kayıtlanan tüm öğrenciler için Zorunlu Yabancı Dil I ve II dersleri  muafiyet  sınavı  (İngilizce)'nın  Covid-19  salgını  nedeniyle,  "14  Ekim  2020  tarihinde Microsoft Teams üzerinden online olarak merkezdeki tüm okullarda normal ve ikinci öğretim saat 11.00'da  ve  ilçelerdeki  tüm  okullarda  normal  ve  ikinci  öğretim  saat  14.00'da  yapılmasına, uygulanacak olan iki ayrı test değerlendirmesi sonucunda güz ve bahar dönemi için 100 üzerinden 60 ve üzeri puan alan öğrencilerin bu dersten muaf sayılmasına ve başarı notlarının "Zorunlu Yabancı  Dil"  dersi  olarak  transkriptlerine  işlenmesi"ne karar verilmiştir.

Microsoft Teams üzerinden online olarak sınava katılabilmeleri için öğrencilere sınıf kodu ayrıca duyurulacaktır.