Ayvacık İçin Alternatifler Turizm Çalıştayı Gerçekleştirildi

Ayvacık Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Ayvacık İçin Alternatifler Turizm Çalıştayı, Yüksekokul Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çalıştaya Ayvacık Kaymakamı Salih Sak, Rektör Yardımcısı Prof. Evren Karayel Gökkaya, Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Burak Balık ile akademisyenler, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Çalıştayın açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Evren Karayel Gökkaya yaptı. Doç. Dr. Çiğdem Özkan moderatörlüğünde gerçekleştirilen çalıştaya; Kaymakam Salih Sak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Belediye Başkanı Mesut Bayram, TÜRSAB Başkan Başdanışmanı Ahmet Çelik, Assos Otelciler Derneği Başkanı Erdal Çakır, Gastrokale Derneği Başkanı Bahadır Yasa, Erhan Demir (İdawin Sörf Okulu), Emin Berk (Eden Group) ve Spor Eğitmeni Talha Ersoy da konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmaların ardından çalıştay raporu Doç. Dr. Çiğdem Özkan tarafından paylaşıldı. Katılımcılara belge takdiminin ardından çalıştay sona erdi.