03 Nisan 2018 Salı günü, Ayvacık Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencileri, Ali’s Farm Butik Oteli’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Öğrenciler, otel yönetici yardımcısı Berjin Solmaz tarafından verilen ve odalar, spa, havuz, restoran ve mutfak alanlarının tanıtıldığı bir otel gezisinin ardından genel müdür Haldun Kozan ile otel ve staj olanakları üzerine bir sohbet gerçekleştirdiler. Öğrencilerin derslerde edindikleri teorik bilgilerini uygulamaya dökme imkanı buldukları ‘yaz dönemi stajı’ ile ilgili faydalı bilgiler edindiler. ‘Sektör-üniversite işbirliği’ni güçlendirmek adına oldukça yol gösterici olan gezi sonrasında Ayvacık’a dönüldü.