Ayvacık MYO Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Sedat Murat'ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Ayvacık Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Güz yarıyılı akademik kurul toplantısı 17 Ekim 2019 Perşembe günü Ayvacık MYO Konferans Salonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Monus ve Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Selçuk İpek’in katılımıyla yapıldı.

Ayvacık Meslek Yüksekokulu akademik personelinin tamamının katıldığı toplantıda Müdür Prof.Dr. Selçuk İpek Yüksekokulu tanıtan sunumunun ardından Rektör Prof. Dr. Sedat Murat  tüm akademik personelle tek tek tanıştı.

Rektör Murat toplantıda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin tüm birimleriyle beraber araştırma üniversitesi olmayı hedeflediklerini ve bunun önemini dile getirdi. Yayın ve proje yapmanın ne denli önemli olduğunu, öğretim üyelerinin bu bakımdan her zaman destekleneceğini dile getiren Rektör Murat, akademisyenlerden projeler beklediğini yineledi.