AYVACIK MYO MÜZİK GRUBU TÜRK HALK MÜZİĞİ DİNLETİSİ

8 Kasım 2016 Salı günü, Ayvacık Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda, Ayvacık MYO Müzik Grubu, Türk Halk Müziği dinletisi düzenlendi. Okutman Ender Ali ULUÇ tarafından hazırlanan dinletide, Mustafa Çataloluk ve Bahtiyar Sevimli; gitarlarıyla, Emir Kaviş; klarnetiyle, Kübra Filibe; kemanıyla, Hatice Aktürk; bağlamasıyla, Burcu Zincir; yan flütüyle ses verdiler. Dinletiye solist olarak İbrahim Halil Boz, Çağla Keklik, Fatmanur Yüksel, Sevde Kuruoğlu, Kader Battal, Nursel Dönmez, Buket Özdemir, Rumeysa Akar destek verdi.

İkinci öğretim öğrencileri için saat 13:00’de, normal öğretim öğrencileri için saat 14:30’da başlayan dinletiye, Ayvacık Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Akademik ve idari personeli ve öğrenci velileri dinleyici olarak katıldı. Dinleti, Fatmanur Yüksel’in seslendirdiği Çanakkale Türküsü’ne tüm izleyicilerin katılımıyla sona erdi.