AYVACIK MYO'DA KARİYER PLANLAMA KONFERANSI
          Ayvacık Meslek Yüksekokulunda 6 Mayıs 2015 Çarşamba günü ''Çalışma Hayatında Kariyer Planlama ve Güncel Sorunlar'' konulu konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Biga İ.İ.B.F. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Başkanı Doç. Dr. Bünyamin BACAK ile Biga İ.İ.B.F. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ali Şahin ÖRNEK katıldılar.
         Ayvacık Meslek Yüksekokulu Öğrencileri ve Akademik Personelinin dinleyici olarak katıldığı Konferans'ta Türkiyede çalışma hayatı, bu çalışma hayatı içerisinde bireyin konumu ve kariyer planlaması hakkında bilgiler verildi. Konferans sonunda soru-cevap kısmının ardından Ayvacık MYO Müdürü Doç. Dr. Selçuk İPEK tarafından Doç. Dr. Bünyamin BACAK ve Yrd. Doç. Dr. Ali Şahin ÖRNEK'e teşekkür belgeleri sunuldu.