Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ayvacık Meslek Yüksekokulu

Ayvacık MYO'da Sigortacılık Günleri Paneli'nin 2. si Düzenlendi

Ayvacık MYO'da Sigortacılık Günleri Paneli'nin 2. si Düzenlendi

       Ayvacık Meslek Yüksekokulu Sigortacılık Günleri kapsamında birincisi 31 Ekim 2018 tarihinde düzenlenen panelin ikincisi 28 Kasım 2018 Çarşamba günü Ayvacık Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda yapıldı. Panelde, sigortacılık sektörünün önemli temsilcileri tarafından “Temel Reasürans Bilgisi” ve “Sigorta Acentelerinin Sigortacılık Sistemindeki Yeri” eğitimleri verildi.

        Moderatörlüğünü Öğr. Gör. Mehmet Öksüz’ün yaptığı programa konuşmacı olarak Neova Sigorta Bursa Bölge Müdürü Caner Şimşek, Neova Sigorta Bursa Bölge Müdür Yardımcısı Erol Özgen ve Önder Sigorta adına Özer Önder katıldı.

        Bankacılık ve Sigortacılık programı dışında diğer programlarda öğrenim gören Ayvacık Meslek Yüksekokulu öğrencileri de, ikinci bir ön lisans programında çift anadal yapma imkânına sahip olduklarından panele yoğun ilgi gösterdi.

      Panelde, " Temel Reasürans Bilgisi " ve " Sigorta Acentelerinin Sigortacılık Sistemindeki Yeri " eğitimlerinin yanı sıra sigortacılık mesleği de tanıtıldı. Öğrencilerin soruları ile interaktif şekilde geçen panel Öğr. Gör. Mehmet Öksüz’ün katılımcılara teşekkür belgesi vermesi ile sona erdi.