Ayvacık MYO'ya Teknik Gezi

16 Nisan 2019 Salı Günü, Çanakkale Çan Hacı Fatma Bodur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri Teknik Gezi kapsamında Öğretmen Öznur Gülen Can rehberliğinde Ayvacık Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Yüksekokul Müdür Yardımcısı ve  Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Erdem Temeloğlu, Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Özkan, öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Defne Akdeniz, Öğr. Gör. Adnan Şimşek, Öğr. Gör. Güven Kırlı, Öğr. Gör. Yasin Soylu tarafından lise öğrencilerine Yüksekokul , Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı ve Turist Rehberliği Programı hakkında bilgi verildi.