ÇANAKKALE'NİN TARİHİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİ KONFERANSI

Ayvacık Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz tarafından ''Çanakkale'nin Tarihi ve Kültürel Değerleri'' konulu konferans verildi.

11 Mayıs 2016 Çarşamba günü düzenlenen ve Yüksekokul öğrencileri ve akademik personelinin dinleyici olarak katıldığı konferansın birinci bölümünde, Dokuz, Çanakkale İl'inin turizm istatistikleri, yörede uygulanan ve uygulanabilecek Turizm türleri ve turizm potansiyeli hakkında bilgiler verdi.

Konferansın ikinci bölümünde, Çanakkale tarihinden kesitler, Çanakkale savaşı ve Çanakkale ruhu hakkında konuşan Dokuz'a, Ayvacık Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Dr. Yasin Karadeniz tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

154-jtvk-r1.jpg

154-jtvk-r2.jpg