ÇOMÜ Rektörü Prof.Dr. Yücel Acer Ayvacık MYO'yu Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer 17 Mart 2017 tarihinde Ayvacık Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Yapımı devam eden Ayvacık Meslek Yüksekokulu yeni hizmet binası ve mevcut meslek yüksekokulun eğitim öğretim faaliyetleri hakkında, meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.  Dr. Selçuk İPEK' ten bilgi alan Rektör Acer, beraberindeki Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Meslek Yüksekokulları Koordinatörü, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan YÜCEL, Yapı İşleri Daire Başkanı Sinan Karabulgu ile birlikte yeni inşaat alanında incelemelerde bulundu.