MEZUNİYET COŞKUSU

Ayvacık MYO Mezunlarını Uğurladı

Ayvacık Meslek Yüksekokulu, Üniversitemiz Rektörlüğünün 18 Haziran 2016 Cumartesi günü, Çanakkale 18 Mart Stadyumunda düzenlediği törenle mezunlarını uğurladı.

Akademisyenlerin tribünleri selamlamasının ardından mezun olan öğrencilerin geçidi gerçekleştirildi. Tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.  Mehter Takımının gösterisi ile devam eden törende Çanakkale Valisi Hamza Erkal ve ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’in konuşmalarının ardından dereceye girenlerin diplomaları ve ödülleri verildi. Tören Grup Ezgi konseriyle sona erdi.

Ayvacık Meslek Yüksekokulunu derece ile bitiren öğrencilere Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Selçuk İpek tarafından hediyeleri ve diplomaları sunulduktan sonra Bölüm Hocaları tarafından Onur öğrencilerine Onur belgeleri takdim edildi.