Mezunlarımızı Uğurladık

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ayvacık Meslek Yüksekokulu'nun 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 16 Haziran Salı günü saat 18:30'da Ayvacık Meslek yüksekokulu Bahçesinde yapıldı. Öğrencilerin ve ailelerin büyük ilgi gösterdiği törene Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal ŞAHİN, Ayvacık İlçe Emniyet Müdürü Cengiz AKPINAR, Biga MYO Müdürü Doç. Dr. Suat UĞUR, Çan MYO Müdürü Doç. Dr. Muhammet ERAT, Deniz Teknolojileri MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa GÖRÜN, Gelibolu Piri Reis MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail ELAGÖZ, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cüneyt KILIÇ, Ezine MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Murat AKSU, Ayvacık MYO öğretim elemanları katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Ayvacık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selçuk İPEK, Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin ve okul birincisi Canan Güngör konuşma yaptılar. Başarılı öğrencilere hediye ve belgelerinin verilmesinin ardından program Yüksekokulumuz Öğrencisi Ahmet ALGINDERE ve Barış ALGINDERE'nin müzik dinletisi ile devam etti.
Tören öğrencilere diplomalarının verilmesi ve keplerin havaya fırlatılmasından sonra pilav ikramıyla son buldu.

Haberin Resimleri İçin Tıklayın...