Öğrencilerimiz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgelerini Aldı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ayvacık Meslek Yüksekokulu arasında imzalanan protokol gereği, İşletme Yönetimi programında öğrenim gören ve 2016-2017 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında ilgili ders koduyla aldığı girişimcilik dersini başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz, 9 Mart 2017 tarihinde "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgeleri"ni aldılar.

Okulumuzun Konferans Salonunda düzenlenen törene Ayvacık Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr.Gör.Dr. Yasin Karadeniz, Öğr. Gör. Ahmet İhsan Şamdan ile  Öğr. Gör. Adnan Şimşek ,Öğr. Gör. Mesut Yücesan ve öğrencilerimiz katıldı. Girişimciliğin ve genç girişimcilerin ülke ekonomisindeki öneminden söz edilen konuşmaların ardından törene katılan akademik personelimiz, öğrencilerimize katılım belgelerini takdim etti.