UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ KATILIM BELGESİ TÖRENİ

Ülke ekonomisi açısından çok önemli bir yeri olan girişimcilik, iş yaşamında yer almak isteyenler için çok önemli kazanımları beraberinde getirmektedir. Girişimciler, işletmeler, toplum ve ülke, girişimcilik faaliyetleri ile ekonomik ve sosyal hayatta istihdam kaynaklarının verimli kullanılması, ticaretin geliştirilmesi, sosyal faaliyetler başta olmak üzere birçok konuda kazanç sağlamaktadır. Bu bağlamda, öğrencilerimizin girişimcilik faaliyetlerinde bulunmaları açısından KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) ile Ayvacık Meslek Yüksekokulu arasında 3. Kez imzalanan protokol sonucunda, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı, Güz döneminde 14İŞY255 kodlu Girişimcilik dersinde başarılı olan öğrencilere Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgeleri verilmiştir.  Öğrencilere belgelerini Öğr.Gör. Ahmet İhsan Şamdan, Öğr.Gör.Dr. Yasin Karadeniz, Öğr.Gör. Mesut Yücesan ve Öğr.Gör. Adnan Şimşek takdim etmiştir.

152-hxbi-r1.jpg

152-hxbi-r2.jpg