2021-2022 Yılı Mezuniyet Töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ayvacık Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Ayvacık Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Mezuniyet Törenine, Bayramiç Kaymakamı Alper Taş, ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Pelin Kanten ve Prof. Dr. Okhan Akdur, ÇOMÜ Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Dinçay Köksal, Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, Ayvacık MYO Müdürü Öğr. Gör. Cahit Akkaya, Ezine MYO Müdürü Doç. Dr. Cüneyt Eroğlu, Bayramiç MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Emin Yakar, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Ekici, Gökçeada MYO Müdürü Öğr. Gör. Tanju Güdük, Gelibolu MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Abdülkerim Diktaş ile Ayvacık MYO akademisyenleri, idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet töreni canlı müzik dinletisi ile başlarken Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, Ayvacık MYO Müdürü Öğr. Gör. Cahit Akkaya’nın konuşmaları ile devam etti, ardından bölüm birincisi öğrencilere protokol tarafından plaket takdimi yapıldı.

Tören protokol ve akademisyenler tarafından öğrencilere diplomalarının takdim edilmesinin ardından, pilav ve lokma ikramı ile son buldu.