Birim Kalite Güvence Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Ayvacık Meslek Yüksekokulu Birim Kalite Güvence Komisyonu, 29.11.2023 Saat:13.00’da bu yılki ikinci toplantısını yapmak üzere toplandı.

Toplantıda, 2023 yılı Kalite Güvence Çalışmaları Akademik Birim İşleyiş Takvimine göre yapılan faaliyetler, yapılması gerekenler ve kalite faaliyetlerindeki eksiklikler görüşüldü. Ayrıca, 2024 yılı Kalite Güvence çalışmalarına yönelik planlamalar ve paydaş toplantıları konuları hakkında Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasin Karadeniz tarafından komisyon üyelerine detaylı bilgilendirmelerde bulunuldu.

Tüm komisyon üyelerinin Birim Kalite Güvence faaliyetlerine yönelik görüş ve önerileri dinlendi. Önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek faaliyetler planlandı.

Toplantı iyi dilek ve temennilerle bitirildi.

BİRİM KALİTE GÜVENCE KOMİSYON TOPLANTISI 29.11.2023.docx