Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ayvacık Meslek Yüksekokulu

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Ayvacık Gastronomisi Paneli Gerçekleştirildi

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Ayvacık Gastronomisi Paneli, Ayvacık Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. 

Turist Rehberliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Çiğdem Özkan'ın başkanlığını yaptığı panele, Ayvacık Kaymakamı Salih Sak, Ayvacık MYO Müdürü Öğr. Gör. Burak Balık ile öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Panelde Ayvacık yöresinin gastronomisi üzerine konuşuldu. 

Assos Çiftlik İşletmesi'nden Ayfer Ceylan Rençberoğlu, Pizza Mera İşletmesi'nden Erdem Kocaoğlu ve Gizem Kocaoğlu, Delice Restorant İşetmesi'nden Berna Dönmezer, Ayvacık Şapköy Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'nden Nurşen Kaptan ile Aryadan Bal İşletmesi'nden Uğur Tunca panele konuşmacı olorak katıldı.