Geleneksel El Sanatları Bölüm Sergisi

ÇOMÜ Ayvacık Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları bölüm sergisine sanat severler yoğun ilgi gösterdi.

ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Pelin KANTEN ile Prof. Dr. Okhan AKDUR ve GSF Dekan Yardımcısı Doç. Yeşim Zümrüt sergi açılışında bulundular.
Çanakkale'nin ilgi gösterdiği sergiyle ilgili bölüm öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Şeyda GÖKNUR "Bu kadar ilgiyi biz de açıkçası beklemiyorduk. Korona sürecinden dolayı 2 senedir yapamadığımız sergimizde emeklerin karşılığını bulduğunu düşünüyoruz. Sanatın farklı disiplinlerinden oluşan bir sergi oldu. 20 Mayıs'a kadar sanat severler sergimizi gezebilecekler" dedi.
Ulusal basının da ilgi gösterdiği sergide resim, çini, halı, tezhip, minyatür ve farklı birçok alanda çalışma görmek mümkün.