Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ayvacık Meslek Yüksekokulu

Öğretim Görevlisi Tarık Yalçınkaya 400.000 Euro Bütçeli AB Projesinde Yer Alıyor

Yüksekokulumuz Öğretim Görevlisi Öğr. Gör. Tarık YALÇINKAYA'nın da içerisinde bulunduğu 400.000 Euro bütçeli Erasmus+ Projesi kabul edildi.

Yüksekokulumuz Öğretim Görevlisi Öğr. Gör. Tarık YALÇINKAYA'nın da içerisinde bulunduğu 400.000 Euro bütçeli Erasmus+ Projesi kabul edildi.

EntreAction: An Innovative Case-to-videostory Approach in Entrepreneurial Education başlıklı, 400.000 Euro bütçeli Erasmus+ Projesi kabul edildi. Bulgaristan’dan Veliko Turnovo Unıversıty St St Cyrıl And Methodıus Üniversitesinin yürütücü, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin de ortak olduğu projede Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa BOZ, İletişim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hülya ÖNAL, Dr. Öğr. Üyesi H.Çağlar DOĞRU, Öğr. Gör. Gökhan AKÇA ve Ayvacık Meslek Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Tarık YALÇINKAYA yer almaktadır. Projenin diğer ortak kurumları ise Polonya’dan Akademıa Morska W Szczecınıe Am ve Science4People Spółka Z Ograniczoną Odpowiedzialnością , Finlandiya’dan Tampereen Ammattıkorkea Koulu Oy, Portekiz’den Unıversıdade De Aveıro ile Almanya’dan Unıversıtaet Leıpzıg’dir.

Eylül 2022 – Temmuz 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 400.000 Euroluk projede, girişimcilik eğitimde yenilikçi içeriklerin oluşturulması hedeflenmektedir. Bu kapsamda 2024 yılının yaz aylarında Çanakkale’de uluslararası bir yaz okulu gerçekleştirilecektir.