Sektör Buluşmaları'nın İlki Gerçekleştirildi

Öğrencilerimizin, mezun olduktan sonra, hızlı bir şekilde iş hayatına atılabilmeleri, öğrencilik sürelerinde de iş tecrübelerini arttırmaları amacıyla "Anında İşe Alım Fırsatı" sloganıyla AYVACIK MYO SEKTÖR BULUŞMALARI'nın ilkini gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Burak BALIK şöyle konuştu: "Assos ve Kadırga Koyu Bölgeleri Otelleri İnsan Kaynakları ile Öğrencilerimizi biraraya getirdiğimiz etkinliğimizde otellerin muhasebe departmanlarından, önbüro personellerine kadar geniş bir yelpazede istihdam fırsatını öğrencilerimize sunmaları bizleri mutlu etti. Başta Assos Otelciler Derneği Başkanı ve Dove Otel sahibi Erdal Çakır olmak üzere, tüm otel sahiplerimize öğrencilerimizin istihdamına yaptıkları katkı adına teşekkür ederim."