Gelibolu Tarihi Alanı Anlatmaları Söyleşisi Gerçekleştirildi

4 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 13:00 te Konferans salonunda Sanat tarihçisi ve Profesyonel Turist rehberi  Cevat İnce Turist rehberliği ile Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencilerine yönelik olarak deneyimlerini paylaştı. Cevat İnce ‘’ İlk kez bir Meslek yüksekokulunda söyleşiyi gerçekleştirdim. Gelibolu Tarihi Alanımızda anlatıcı (rehber ve ya alan kılavuzu) olarak görev yapacak olan meslektaşlarım, dinleyici profilini dikkate alarak,  belgelere ve kaynaklara dayanarak anlatım yapmalıdırlar. Kaynaklara ulaşmada özellikle İngilizce dil seviyesi çok önemli.’’ şeklinde deneyimlerini paylaştı .

Söyleşide Turist Rehberli Programı Başkanı Doç. Dr. Çiğdem Özkan, Turizm ve Otel İşletmeciği programı başkanı Dr. Öğr. Üyesi Erdem Temeloğlu ve Öğr. Gör. Adnan Şimşek yer aldı.Sunuculuğu Öğr Gör Şeyda Göknur’un üstlendiği Söyleşi Doç. Dr. Çiğdem Özkan’ın Cevat İnce ‘ ye teşekkür Belgesi vermesiyle sona erdi.