İç Paydaş Toplantısı Yapıldı

Ayvacık Meslek Yüksekokulu İç Paydaş toplantısı gerçekleştirildi. Kalite güvence çalışmaları kapsamında, Ayvacık Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Yasin KARADENİZ başkanlığında, iç paydaşlarımızdan Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nur DİLBAZ ALACAHAN ve bölüm öğretim üyeleri ile Ayvacık MYO Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şehnaz YİĞİTBAŞ ve program öğretim elamanlarının katıldığı toplantıda bölüm / programların kalite güvencesi faaliyetlerine yönelik çalışmalar ve planlamalar, Birimlerin SWOT Analizi değerlendirilmesi, akreditasyon süreçleri ve stratejik plan faaliyetleri konularında karşılıklı görüşmeler yapıldı.

İç paydaşlarla akademik ve eğitim konularında işbirliğinin artırılmasına yönelik değerlendirmelerin ve planlamaların da yapıldığı toplantı, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

İÇ PAYDAŞ TOPLANTI TUTANAĞI 30.10.2023.docx