Kalite Güvence ve İyileştirme Ziyareti ile Akademik Yükseltme Belge Takdimi Yapıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu beraberindeki heyetle birlikte Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek Kalite Güvence ve İyileştirme çalışmaları hakkında bilgi aldı ve akademik yükseltme alan öğretim üyelerine belgelerini takdim etti.

Ziyaret kapsamında Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Burak Balık eğitim-öğretim faaliyetleri, 3+1 İş Yeri Uygulaması Eğitim Modeli ile Kalite Güvence çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Öğretim elemanlarının görüş ve temennilerinin alınmasının ardından akademik performans ödülü alan, görevde yükseltilme ve atama kriterlerini karşılayarak akademik yükseltme alan öğretim üyelerine belgeleri Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu tarafından takdim edildi.

Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ayrıca Portekiz'de düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda ülkemiz adına mücadele edecek olan milli tenisci Öğr. Gör. Sevilay Tozyılmaz Girgin'i tebrik ederek şampiyonada başarılar diledi.