Kariyer ve Mezunlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Ayvacık Meslek Yüksekokulu Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Kariyer ve Mezunlar Toplantısı 17 Kasım 2023 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Toplantı, Koordinatör Öğr. Gör. Şeyda Göknur’un moderatörlüğünde gerçekleştirilirken, meslek yüksekokulu hocalarımız, mezun öğrencilerimiz ile mevcut öğrencilerimiz de toplantıya katıldı.

Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü, meslek yüksekokulumuz ve mezunlarımız arasındaki dayanışmayı ve yardımlaşmayı artıracak, mezunlarla ilişkileri sürekli hale getirecek ve onların profesyonel ve sosyal yaşamlarına katkıda bulunacak, üniversite yıllarında olduğu gibi mezuniyet sonrasında da kariyer planlarında onlara rehberlik yapma amacına yönelik çalışmalarına devam etmektedir.