Meslek Yüksekokulumuz İşletme Yönetimi ve Spor Yönetimi Programları Dış Paydaş Toplantısı Yapıldı

Yönetim ve Organizasyon bölümümüze bağlı İşletme Yönetimi ve Spor Yönetimi Programlarımızdan mezun öğrencilerimiz Özlem Pir, Sıla Taşkıran, Özgür Özdemir, Elif Yalçınkaya, Sena Açıkgöz, Bölüm Başkan V. Öğr.Gör. Ahmet İhsan Şamdan, Öğr.Gör. Sevilay Tozyılmaz Girgin ve Meslek Yüksekokul Sekreterimiz Erdinç Balık'ın katılımıyla 09.10.2021 tarihinde dış paydaş toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda; eğitim öğretim ve kalite konularının yanısıra kariyer konusuna da değinildi. İlerleyen zamanda dış paydaş toplantılarının tekrarlanacağı da ifade edilen toplantıda, eğitim öğretimin daha nitelikli olması konusuna da yer verildi.